Kapsalon

Uw wens staat centraal

Vakkundig advies voor uw haar. Haartrends gaan snel, ontwikkelingen volg ik op de voet. U kunt rekenen op een actueel en passend haaradvies en de beste producten, passend bij uw haartype.

Speciale kniptechniek voor volume
Een soepel vallend kapsel met volume, wie wil dat niet. Met de 3-dimensionale kniptechniek krijgt uw haar meer volume en valt beter, zonder dat het in de lengte geknipt hoeft te worden.

Unieke kleurtechniek voor diepte
Vandaag de dag is er veel mogelijk met kleur in het haar. De unieke kleurtechnieken zorgen voor een prachtige kleurschakering in uw haar, waardoor het nog meer diepte krijgt.
Uiteraard kunt u ook bij mij terecht voor een abonnement op uw uitgroeibehandeling, zie onderstaande prijslijst.

Nieuw Bij Yvon’s Hair en Beauty

'groene’ haarkleuring Kémon en Olaplex

 

Het exclusieve NAYO COMPLEX, op basis van ingrediënten uit de biologische landbouw*, zorgt voor een zeer milde en verdraaglijke kleuring. De combinatie van deze natuurlijke elementen met yoghurtextract maakt de kleurbehandeling tijdens de hele inwerktijd erg aangenaam. 

Yoghurtextract

Beschermt met de grootste zachtheid.

Honing

Met een hydraterende, voedende en beschermende werking. 

Heemst

Heeft een verzachtende en kalmerende werking.

N

Vrijwel neutrale PH-waarde

N

Milde werking zonder de structuur aan te tasten en het haar te verzwakken

N

Zonder Ammoniak

N

Zonder PPD

N

Zonder geurstoffen, Parabenen, SLES/SLS, Siliconen

N

Zeer milde alternatieve oppervlakte-actieve stoffen die de hydrolipidenlaag van de hoofdhuid beschermen

Wat is Olaplex?

Wat is Olaplex? Olaplex is een hulpmiddel en geen haarverf. Het product is vrij van siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA en aldehyden. Bovendien is Olaplex niet getest op dieren. Het product herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Breuken ontstaan als het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen, zoals het stijlen of regulier verven van het haar. Olaplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven.

 

Hoe werkt Olaplex?

Hoe zorgt Olaplex ervoor dat u uw haar op een veilige manier kunt laten verven? Het product maakt gebruik van een bijzonder ingrediënt, op basis van de originele chemie die verbindingen vermenigvuldigt en erin slaagt om kapotte verbindingen te repareren. De ontwikkeling van Olaplex startte met werk van de vooraanstaande doctoren in de materiaalkunde en chemie, te weten Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker. Olaplex vormt de eerste uitvinding van dit ‘dream team’, zonder siliconen of olie. De chemische samenstelling helpt verbindingen te herstellen en voorkomt belangrijke beschadigingen hieraan. Het is vooral de ervaring van anderen die natuurlijk boekdelen spreekt, vrouwen die hier gebruik van maken zijn razend enthousiast.

 

Olaplex behandeling

Olaplex is beschikbaar op twee verschillende manieren, we kunnen het gebruiken als hulpmiddel of als Treatment behandeling. Olaplex is verkrijgbaar vanaf 20 euro bovenop de prijs van de kleuring. Als hulpmiddel draagt Olaplex Bond Multiplier No.1 bij aan de ontkleuring of kleuring waar je gebruik van wenst te maken. Vervolgens werken we met Olaplex Perfector No.2 op het moment dat de kleur is uitgespoeld. De aanvullingen zorgen ervoor dat er geen afbraak plaatsvindt tijdens de kleurbehandeling, waardoor je hier op een veilige wijze gebruik van kunt maken. Je haar blijft in uitstekende conditie, terwijl de prachtige kleur zorgt voor een stralend resultaat.

Olaplex bij kleuring € 20,00

Olaplex als treatment behandeling € 29,95

Wassen knippen heer€ 19,00
Wassen knippen drogen dame€ 23,00
Kinderknippen t/m 5 jaar€ 13,50
Kinderknippen 6 t/m 12 jaar€ 16,00
Kinderknippen 13 t/m 18 jaar€ 19,00
Knippen Lichtföhnen t/m 18 jaar€ 21,00
(Wanneer ouders ook behandelingen afnemen geldt er een korting voor kinderen van €2,50)
Wassen knippen lichtföhnen€ 25,00
Wassen knippen modelföhnen€ 29,50
Wassen modelföhnen vanaf€ 22,00
Kleur abonnement€ 28,50 (binnen 4 weken)
Uitgroei kleuren€ 33,50
Kleuren volledig (inclusief lengtes)€ 38,50
Kleuren + folies deel€ 43,50
Folies (door kleur) per stuk v.a.€ 2,00
Folie highlights deel€ 34,50
Folie highlights halflang€ 47,50
Folie highlights lang€ 54,50
Kamkleur kort€ 22,50
Kamkleur halflang€ 32,50
Kamkleur 2 kleuren halflang€ 37,50
Wave- it (headlines) deel/kort€ 42,00
Wave-it (headlines half-lang€ 52,50
Permanent incl. knippen/ föhnen€ 74,00
Opsteken incl. carmenset€ 37,50